Wszystkim Darczyńcom – DZIĘKUJEMY!

Bardzo dziękujemy wszystkim Darczyńcom, dzięki którym Fundacja w Duchu Miłości, mogła przygotować mikołajkowe paczki i zorganizować zabawę dla samotnych matek i ich dzieci. Spotkanie ze Świętym Mikołajem odbyło się 5 grudnia w Plackarni (zobacz fotorelację).

Darczyńcami, którzy w sposób szczególny wsparli to wydarzenie, byli:

Dyrektor Pallotyńskiego Gimnazjum i Liceum Ogólnokształcącego im. Stefana Batorego w Lublinie, Ksiądz Dyrektor Andrzej Zelek, który umożliwił naszej Fundacji, przeprowadzenie zbiórki pieniędzy oraz darów na terenie szkoły. Dzięki hojności uczniów, rodziców oraz kadry szkoły, nasi wolontariusze zebrali 460 zł oraz wiele słodkości, które przekazaliśmy w mikołajkowych paczkach dla najuboższych dzieci.

Państwo Agnieszka i Sławomir Marcowie, Pan Michał Staniszewski – właściciel firmy „Wędlina z Lublina” oraz Pan Marcin Stawinoga – właściciel firmy „Zeus Komputery” , którzy na mikołajkowe wydarzenie przekazali łącznie 1200 zł. Dzięki ich wsparciu, Fundacja mogła przygotować poczęstunek dla mam i dzieci, jeszcze więcej mikołajkowych paczek oraz wyjątkowy pokaz kuglarski, który był wielką frajdą dla najmłodszych.

20151206_092639

Znany aktor, muzyk, pisarz, wykładowca w Szkole Aktorskiej i lider grupy Kanaan – Pan Jakub Kornacki, który zainteresowany działalnością naszej Fundacji, przekazał dla dzieci kilkadziesiąt egzemplarzy swojej książki pt. „Ucho w opałach, czyli tajemnicze porwanie w Dolinie Kaczeńców”.

Dziękujemy za Wasze otwarte serca i pomoc w przygotowaniu wydarzenia, które przyniosło ogromną radość dzieciom i mamom, a to dla naszej Fundacji znaczy bardzo wiele.