Sprawdź, co udało nam się zrobić w tym roku dla naszych Podopiecznych!

Fundacja w Duchu Miłości powstała po to, aby budować lepsze dni, dla dzieciaków, których świat pozbawiony jest fundamentów. Regularna pomoc Darczyńców udowadnia nam, że wokół nas istnieje wiele osób, które podobnie jak my, nie są obojętne na los drugiego człowieka. To dzięki nim z wielką radością możemy pochwalić się tym, co udało nam się zrobić w okresie od stycznia do marca 2017 roku:

💙 nowy tapczan dla Julki (480 zł),

💙 łóżeczko dla Zuzi (200 zł),

💙 wymarzony rowerek dla Kubusia (120 zł),

💙 opłaciliśmy badania lekarskie dla jednej z mamy w ciąży (200 zł),

💙 pralka dla mamy z piątką dzieci (1008 zł),

💙 3 pary butów dla dzieci (460 zł),

💙 pralka dla potrzebującej rodziny (1400 zł),

💙 opłata za logopedę dla Kasi (240 zł),

💙 zakupy spożywcze  (4 900 zł),

💙 remont mieszkania samotnej mamy w ciąży i jej 7-letniej córki (1000 zł),

💙 kurtka dla 12-letniej Patrycji (180 zł),

💙 przekazaliśmy meble otrzymane  od Darczyńcy potrzebującej rodzinie (wersalka, łóżeczko, dwa dywany, lampy).

Łącznie wydaliśmy 10,188zł.

Jesteśmy bardzo wdzięczni za okazaną wrażliwość oraz pomoc Darczyńców – bez nich nie udałoby się tego wszystkiego osiągnąć. Jednak to wszystko to zaledwie kropla w morzu potrzeb… W kwietniu  na liście niezbędnych wydatków znajdują się:

💓 zakupy spożywcze dla 3 samotnych mam z dziećmi (ok. 2000 zł),

💓 zakup niezbędnych rzeczy dla nowo narodzonego dziecka, którego termin porodu przewidziany jest na 16 kwietnia 2017 (ok. 600 zł),

💓 buty dla Wiktorii (ok.100 zł),

💓 kurtka wiosenna dla Izy (ok. 130 zł),

💓 opłata za logopedę dla Kasi (240 zł).

Kwota zaplanowanych zakupów wynosi 3 070 zł. Wierzymy, że chcesz wspólnie z nami zmieniać otaczającą nas rzeczywistość! Dlatego będziemy bardzo wdzięczni za każde wsparcie, które pozwoli nam sprawić, aby podopieczni Fundacji mogli uwierzyć, że nie są sami. Razem możemy dokonać niesamowitych rzeczy!