Potrzebuję wsparcia

Krok 1: wybierz jak chcesz nam pomóc?

Wpłacić pieniądze

Fundacjia w Duchu Miłości
nr konta: 20 1140 2017 0000 4102 1309 7861
tytułem "darowizna na cele statutowe"
lub kup jedną naszą cegiełkę

Przekazać produkty

i inne rzeczy materialne, które są potrzebne matkom lub dzieciom. W tym celu prosimy o wcześniejszy kontakt telefoniczny lub mailowy z naszą Fundacją.

1. Skontaktuj się z nami telefonicznie lub mailowo

Chcemy Ci pomóc, ale najpierw musimy poznać Twoją sytuację życiową. Zadzwoń do nas lub napisz wiadomość e-mail. Możesz również wrzucić list do jednej ze specjalnych skrzynek, umieszczonych w czterech punktach w Lublinie (Kontakt).

Napisz, jakiego wsparcia najbardziej potrzebujesz i co mogłoby poprawić Twoją sytuację.

2. Wspólnie ustalimy, jak możemy Ci pomóc

Po otrzymaniu Twojej wiadomości, skontaktujemy się z Tobą i umówimy na indywidualną rozmowę, podczas której zdecydujemy, jakie działania powinniśmy podjąć, żeby jak najlepiej odpowiedzieć na Twoje potrzeby. Może być to pomoc w formie: znalezienia pracy, mieszkania, żłobka lub przedszkola dla dziecka, opłacenia terapii psychologa lub innego specjalisty, robienia podstawowych zakupów (jedzenie, ubrania, środki czystości itp.).

3. Po rozpoznaniu potrzeb, rozpoczynamy współpracę

Zależy nam na tym, żeby to nie była pomoc jednorazowa, ale żeby nawiązać z Tobą długotrwałą współpracę, dlatego chcemy jak najlepiej poznać Twoją sytuację i potrzeby.