Fundacja w Duchu Miłości rozpoczyna działalność

Fundacja w Duchu Miłości oficjalnie rozpoczęła swoją działalność! Naszym głównym celem jest pomoc samotnym matkom oraz opuszczonym dzieciom z Lublina i okolic. Jednocześnie ruszamy też z naszą stroną internetową, na której mogą Państwo znaleźć najważniejsze informacje o Fundacji, naszej działalności oraz wskazówki, w jaki sposób można pomóc lub otrzymać wsparcie.

Do tej pory pomagaliśmy potrzebującym osobom w sposób niezorganizowany. Wspieraliśmy przede wszystkim samotne matki oraz dzieci z lubelskich domów dziecka. Zainspirowało nas to do stworzenia Fundacji, która będzie odpowiedzią na konkretne potrzeby tych osób.

Fundacja zapewnia indywidualną pomoc w zależności od potrzeb matki czy też dziecka, które się do nas zgłaszają. Dzięki nieocenionym Darczyńcom, którzy wspierają nas finansowo i materialnie, możemy realizować cel naszej Fundacji i wspólnie dać nową szansę na start.

Mamy nadzieję, że coraz więcej osób będzie chciało budować z nami lokalne wsparcie dla samotnych matek oraz opuszczonych dzieci, które żyją i mieszkają obok nas, ale ich życie nie jest proste, ze względu na różne przeciwności losu.

Z Państwa pomocą, działalność naszej Fundacji ma sens i wierzymy, że będziemy mogli stworzyć w Lublinie oazę, gdzie potrzebujące matki oraz opuszczone dzieci, znajdą schronienie i otrzymają opiekę, na jaką zasługują.