To wszystko dzięki Tobie! Podsumowanie roku

Fundacja w Duchu Miłości ma już rok! To był czas pełen radości i wzruszeń. Dziękujemy, że przeżyliście go razem z nami!

Nasze pierwsze urodziny i zakończenie roku to czas sprzyjający podsumowaniu tego, co wspólnie osiągnęliśmy. Fundacja powstała z potrzeby wsparcia matek przechodzących samotnie przez trudy rodzicielstwa oraz rodziny, które los rzucił w trudne sytuacje życiowe. Dzięki wsparciu naszych niesamowitych Darczyńców mogliśmy zapewnić wspaniałe chwile dzieciom i rodzinom, które potrzebowały naszej pomocy.

Wspólnie udało nam się:

• objąć stałą opieką 15 potrzebujących rodzin,
  • wesprzeć doraźną pomocą ponad 35 dzieci,
  • zaprosić nasze dzielne Mamy wraz z ich Pociechami na wspólne świętowanie Dnia Matki i Dnia Dziecka,
  • obchodzić wspólnie Spotkanie Mikołajkowe dla 24 dzieci wraz z rodzicami.

Razem z naszymi Darczyńcami w ubiegłym roku wywołaliśmy na twarzach dzieci mnóstwo uśmiechu a ich rodzinom dostarczyliśmy wielu wzruszeń i wiary w to, że nie są sami. Dziękujemy Wam za to, że wspólnie z nami chcecie zmieniać otaczającą nas rzeczywistość! Pamiętajcie, że nasi podopieczni potrzebują naszego wsparcia przez cały rok!

podsumowanie